Køb af hvalp

16dage01

Hvordan foregår det:

Hvis man ønsker at købe en hvalp fra en af vores kuld, kan man blive skrevet på en venteliste. Når det så nærmer sig at vi skal have hvalpe, vil vi invitere Jer på besøg så vi kan møde hinanden - man er selvfølgelig også velkommen til at komme på besøg før - dels så i kan se de forhold hvalpene vil vokse op under, og så vi kan få et indtryk af hvem i er og hvilket hjem i har at tilbyde. Man kan godt komme på venteliste, men man kan ikke blive godkendt før end man har været på besøg her.

Når hvalpene så er 2 uger gamle vil vi begynde at kontakte dem på ventelisten som der er kommet hvalpe til i kuldet, her vil man også få af vide hvilket nummer man kan komme til at vælge hvalp. Takker man ja til dette, så vil man blive inviteret på besøg og se hvalpene, her vil der blive lavet en reservationskontrakt og et depositum skal betales, således at vi ved i er seriøse omkring reservationen af hvalpen og vi på den måde kan sige med sikkerhed til de følgende på ventelisten / kommende henvendelser hvorvidt vi har flere hvalpe tilbage fra kuldet.

Når hvalpene så er 6 - 7 uger gamle får man lov at vælge hvillken hvalp i kuldet man ønsker, valg sker i den rækkefølge man fik af vide da hvalpene var 2 uger gamle. Vi vil meget gerne være behjælpelige med valg af hvalp, og forsøge at beskrive hvalpene for jer så godt som muligt.


Hvad medfølger der:

Hvalpen har selvfølgelig Dansk Kennel Klub stamtavle og vil være registreret i Dansk Hunde Register.
Være vaccineret, chippet og sundhedsundersøgt som 7 ugers.
Fået ormekur som 3, 5 og 7 uger gammel.

Derudover medfølger der:
En pose med det foder, som de har fået mens de har boet her.
Tæppe eller legetøj som hvalpene har haft i hvalpekassen, og derved dufter af deres mor og søskende.
Medlemsskab af Dansk Bullmastiff Klub for indeværende medlemsår.

 


Hvalpe til udlandet:

For hvalpe til lande som kræver rabies vaccine, og derfor først kan flytte hjemmefra som 15 ugers, tilkommer der en ekstra betaling på 3500kr, denne til dækning for:

Hundepas
Re-vaccine
Rabiesvaccine
Agria sygeforsikring i de 7 ekstra uger
Foder i de 7 ekstra uger

Samt vi selvfølgelig vil lægge en masse tid i en god socialisering af hvalpen, og tage denne med ud på oplevelser, og passer det med en udstilling i perioden, vil vi også kunen finde på at stille hvalpen her.